Ett professionellt måleri

När vi kommer ut till dig för att försköna och förnya så arbetar vi enligt en effektiv arbetsplan. Vi vill uppta så lite tid och utrymme i din vardag som möjligt för vi vet hur jobbigt det är att ha hantverkare hemma hos sig.

Bara det bästa är gott nog för våra kunder - det är vår arbetsfilosofi. Vi är inte nöjda med sämre åt våra kunder än vad vi hade varit åt oss själva. Vi är ett professionellt måleri med fokus på effektivt arbete och högkvalitativa resultat som lämnar såväl oss själva som våra kunder nöjda och glada.

Nöjda kunder

Genom åren har vår kundkrets bara vuxit och andelen återkommande klientel är stort vilket vi ser som ett mycket positivt tecken. Vi får också många nya kunder genom goda vitsord från tidigare kunder - för att inte tala om alla vänskapsband vi har knutit genom diverse arbetsuppdrag. Det är otroligt givande!

Givetvis har vi garantier på våra arbeten, ingen av våra kunder ska känna sig missnöjd med resultatet efter att vi avslutat vårt arbete hos dem. Finns det minsta tveksamhet så är det bara att ta upp det med oss, vi gör allt vi kan för att möta dina önskemål.

Med miljön i åtanke

Som måleri är det vårt ansvar att arbeta efter en strikt miljöplan. Vi är mycket noggranna med avfallssortering och rengöringen av våra penslar och andra redskap sker med särskild utrustning på våra egna företagslokaler. Våra firmabilar drivs på förnybara drivmedel och i den mån de finns tillgängliga väljer vi färger och andra material som medför minimal negativ miljöpåverkan. Miljöarbetet är ständigt pågående och under utveckling.