Utgångsläge

När vi antar ett uppdrag inom måleri eller annan renovering så utvärderar vi alltid utgångsläget först. Förarbete är a och o för ett lyckat resultat. Ju sämre utgångsläget är desto större kommer skillnaden att vara när vårt arbete är klart. Innan vi sätter igång jämnar vi till ojämnheter och grundar med primer.

Nya, fräscha ytor

Inget är så härligt som de där första dagarna när ett renoveringsprojekt just avslutats då allt skyddsmaterial tagits bord och allt damm städats upp. Man ställer i ordning i rummet eller lokalen som har målats om och hela miljön känns ny, fräsch och full av möjligheter. Ett nymålat rum lyfter ens humör för ganska lång tid framöver - det är lite magi faktiskt.

Vi arbetar med din drömbild som drivkraft, oavsett vad vi själva tycker om dem. För oss är variation bara roligt och vi älskar att få uppdrag av varierat slag.

Stolta hantverkare

Så är det det här med yrkesstolthet. Som hantverkare ägnar man lång tid åt att studera och lära sig grunderna i sitt yrke och man blir aldrig helt färdiglärd. Det är en stor del av charmen med denna typ av yrke. Ju duktigare man blir på sitt hantverk, desto mer självkritisk blir man vilket är ironiskt, men det är också därför man bara blir bättre och bättre med åren. En dedikerad målare skulle aldrig nöja sig med att leverera resultat som denne själv inte skulle vara nöjd med i sitt eget hem och ingen är hårdare kritiker än en själv.

Väljer du att anlita oss inför ditt nästa renoveringsprojekt så anlitar du ett kompetent, ambitiöst och kvalitetssäkert måleri i Kungsbacka där du garanteras tillfredsställande resultat.